Kiedings Kaniner har sedan 2017 varit en aktiv avelsverksamhet huvudsakligen inriktad på hoppkaniner. Uppfödningen är fokuserad på hoppavel i stor variation, med många olika typer av hoppkaniner. Uppfödningen är belägen i Svärdsjö, en bit utanför Falun i Dalarnas län.

Jag som är innehavare av uppfödningen heter Rebecka Kieding, och har lång erfarenhet av kaniner och kaninavel. Jag sitter mitt första år som ledamot i Dala Kaninhoppare och tävlar så ofta jag kan, men lägger stort fokus på kaninernas hoppträning utanför tävlingsbanan. 

Jag är noga med att mina kaniner ska få en så givande vardag som möjligt. Stora ytor att röra sig på, daglig aktivering för varje kanin samt högkvalitativt foder och god hyigen i kaninstallet är något som underlättar detta. Kaninerna motioneras och hopptränas på en individanpassad nivå för att få de bästa förutsättningar som går att prestera på hoppbanorna och i allmänhet vara sunda, lyckliga hoppkaniner.

Medinnehavare är Lovisa Kieding. Hon har ett antal egna hoppkaniner, är medlem i Dala Kaninhoppare och brukar tävla någon gång emellanåt. Utöver kaniner äger hon flertalet hästar och arbetar som ridskolechef på Falu RKFotograferna för bilderna på hemsidan är: Malin Hahne, Moa Skoglund, Rebecka Kieding, Cajsa Engström, Angelina S, Viola K, Maija C. Suni, Karoliina L, Anna M. U, Linnéa Andersson, Evelina Sommar, Felicia Lind, Tuva S, Amanda J, Sabina Svensson, Alex C, Ebba Rundberg, Hendrike Palm, Emma Emmoth, Ella S, Matilda B, Niki S, Ines Larsson